Vragenlijst SMART urban beehive

Wij zijn 3 studenten van de Hogeschool van Amsterdam en doen onderzoek naar diervriendelijker bijenhouden door middel van een 'slimme' bijenkast.

Een SMART Beehive stuurt op ieder gewenst moment informatie (gewicht, temperatuur, activiteit, beelden etc) zonder dat de bijenkast geopend hoeft te worden. De invulling van een systeem moet open source platform worden waaraan iedere geïnteresseerde kan bijdragen wat hij / zij wil, of gebruik van kan maken zonder een actieve bijdrage te leveren.

Dit voorkomt mogelijk veel onnodige verstoringen en stressreacties bij het bijenvolk. Ook kan met de gegevens wetenschappelijk onderzoek worden verricht. 

Om een eerste versie van dit platform te maken, zijn wij (als studenten elektrotechniek) bij dit project betrokken geraakt. Graag horen wij van u, via deze enquête, of u geïnteresseerd bent in een dergelijk systeem / platform. En zo ja, welke waarde u aan bepaalde functionaliteiten hecht. Dit bied ons een goed uitgangspunt om met de ontwikkeling van een prototype te beginnen. 

Het Imkerschool-HvA Sensorlab ontwikkelteam

Michael, Jessy, Leonie

 

Annuleren
This question is required.

Even geduld...

Jaren, Maanden, Weken, Dagen, Uren, Minuten, Seconden
Jaar, Maand, Week, Dag, Uur, Minuut, Seconde
Poor, Average, Good, Very Good, Excellent
Cancel this rating!
Please select minimum {0} answer(s).
Please select maximum {0} answer(s).

Karretje

De winkelwagen is leeg